El Nàstic té pànic al Nou Estadi?

Hem parlat amb Vicenç Raluy, psicòleg de l'esport, per tractar la curiosa situació actual d'un conjunt grana que perd a casa tot allò que guanya com a visitant. Raluy considera que l'equip ha de reorientar la situació i aprofitar que la grada tarragonina no és especialment severa.

L'última vegada que el Nàstic va guanyar aquí va ser l'11 d'octubre i contra el Granada, un rival teòricament superior i fet per pujar a Primera. Però des de l'arribada de Rodri existeix una clara bipolaritat entre la versió local i la visitant. Casualitat o no, els experts aposten per la didàctica de vestidor per allunyar els fantasmes.

Dissabte es van escoltar els primers xiulets de l'etapa de Rodri a la banqueta, especialment dirigits a futbolistes com Juan Delgado. Però l'afició del Nàstic no es caracteritza per ser severa amb el seu equip. Ara bé, el pànic podria apareixer si la situació s'allarga en el temps.

Demana Raluy, a més, que el Nàstic tregui profit de la millor cara de Rodri. Si el rendiment és òptim com a visitant, algun dia ho serà també a Tarragona. El Nàstic és penúltim equip de la Lliga com a local amb només dues victòries en 8 partits.