Eduardo Vílchez: "A casa sempre serem valents"

La mà dreta de Rodri al Nàstic dóna la cara pel seu equip tot i la mala ratxa com a local. Vílchez considera que el plantejament tàctic al Nou Estadi és valent. Mentrestant, Tejera és dubte per divendres a Pamplona.

Els interrogants al voltant de l'equip han crescut, no pas per una classificació que el situa fora del descens amb dos punts de marge sinó per la incapacitat per guanyar al Nou Estadi des de fa 4 parits. Vílchez es mostra confiat i alerta que la pressió constant pot ser perillosa.

Part de la grada acusa Rodri de no ser valent quan juga a Tarragona i de regalar la pilota. Cert és que amb ell es disposa de menys possessió de pilota, però també que pocs equips de Segona juguen amb dos puntes i un mig del camp de perfil ofensiu marcat.

Un dels intocables, Sergio Tejera, no ha treballat avui perquè encara arrossega la sobrecàrrega muscular de la setmana anterior i és dubte per divendres al camp de l'Osasuna. Qui tampoc arribarà a temps és Eddy Silvestre que, això sí, es reincorporarà progressivament al grup. Un Osasuna-Nàstic on tampoc hi serà el davanter Uche, a més d'Omar Perdomo, Djetei, Álvaro Bustos i Jean Luc.