El doctor Sergi Boada, nou president del Col·legi de Metges de Tarragona

El doctor Sergi Boada Pie ha guanyat les eleccions de la Junta de Govern del Col·legi de Metges de Tarragona i, per tant, serà el nou president de la institució durant els pròxims quatre anys.

Boada, que ja es va presentar als comicis el 2016,  és especialista en Anestèsia, Reanimació i Tractament del Dolor i des del 2012 coordina la Unitat de Dolor crònic de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. També és un dels impulsors de l’Associació de Metges en Exercici Lliure de Tarragona i vocal de la Societat Catalana del Dolor i de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Tarragona.

Les primeres accions que remarca Sergi Boada és fer una auditoria i treballar per fer front a la pandèmia.

DDR peça nou president colegi metges 2

Aquestes eleccions han estat les més participatives del Col·legi. Boada va obtenir més de 1.300 vots, mentre que l’altra candidata, la doctora Maria Remedios, primera dona que es presentava als comicis, va obtenir uns 500 vots.

En total més de 3.000 metges i metgesses del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre estaven cridats a votar durant tot el dijous, tot i que des del setembre, inici de la campanya electoral van poder també votar per correu. De fet ha estat un dels protagonistes de la jornada, ja que un 50% de la col·legiació va exercir el seu dret a vot a través d’aquest sistema.