Tocarà sostre enguany la Mare Nostrum Cup?

Salou viurà entre Dijous Sant i Diumenge de Resurrecció una nova edició de la Mare Nostrum Cup. Serà la 22a vegada que s'organitza aquesta competició a la Costa Daurada, que cada any suma nous al·licients. El torneig no para de créixer i sobre la taula hi ha el dubte de si s'ha tocat sostre.

Des de l'organització apunten que no, que encara hi ha marge per registrar nous rècords d'assistència sempre que les instal·lacions del territori creixin al mateix ritme.

SE SUMA LA CIUTAT ESPORTIVA DEL NÀSTIC

En aquest sentit, enguany s'incorporen al Mare Nostrum de primavera els dos camps de la nova ciutat esportiva del Nàstic. Així, Tarragona se suma a Reus, Cambrils, Riudoms i les Borges. El pal de paller continuarà sent Salou, on es jugarà el gruix dels partits, on es faran les cerimònies i on s'allotjaran la majoria de persones. 

40.000 PERNOCTACIONS

Seran 460 equips i 1.200 partits de futbol a casa nostra la setmana vinent. Enguany també creixerà el nombre d'equips femenins: en seran una seixantena.

S'estima un impacte econòmic de 9 milions d'euros i les 40.000 pernoctacions, 10.000 per dia, asseguren d'entrada una bona Setmana Santa al sector hoteler, que preveu un 80% d'ocupació sumant tots els visitants, la majoria dels quals catalans i de la resta de l'estat.