A l'OCA Global CB Salou se li entrebanquen els últims períodes

Les dues últimes derrotes de l'OCA Global SalouOCA Global Salou com a local van arribar després que els salouencs encaixessin parcials molt negatius a l'últim període. D'onze a vint-i-sis la setmana passada davant l'Alginet i de 4 a 18 contra el Prat fa tres setmanes. Aquesta és una tònica que s'ha repetit durant tota la temporada, sobretot en els partits perduts. De les 11 derrotes del conjunt de Jesús Muñiz, vuit han estat per culpa d'un últim quart dolent. A més, en fins a sis ocasions, el rival li ha remuntat una diferència de més de 10 punts.

En aquests 11 partits perduts, el balanç total del Salou al quart període ha estat de 196 punts en contra, una mitjana de 17,80. Una xifra que tampoc és molt elevada, però que fa mal si es compara amb els només 96 punts a favor, menys de 9 de mitjana. En tota la competició, el balanç millora, tot i que encara és negatiu, amb 398 punts anotats per 483 encaixats després de tretze últims períodes perduts, vuit de guanyats i dos d'empatats.

VOLEN JUGAR EL PLAY-OFF

Amb tot, els salouencs encara depenen d'ells mateixos per entrar a la promoció d'ascens. S'asseguraran una plaça si guanyen diumenge davant el Santfeliuenc. Després de quatre derrotes consecutives saber gestionar la pressió serà més important que mai.