Derrota salouenca contra el líder (84-98)

Derrota de l'OCA Global Salou per 84-98 davant el Club Bàsquet Cartagena. Un mal tercer període, amb un parcial de 17-34, va condemnar al conjunt de Jesús Muñiz. Els salouencs van poder frenar la qualitat ofensiva del líder de LEB Plata, però només a la primera meitat. Al descans, es va arribar amb un ajustat 37-39.

Quan els murcians van poder córrer i trobar espais per anotar amb facilitat van sentenciar. Fins a sis jugadors dels visitants van acabar com a mínim amb 10 punts.

Del Salou va destacar Iker Montero amb 18 punts, va ser el màxim anotador del partit. Tot i començar amb un menys dinou al marcador, a l'últim quart els salouencs no van baixar els braços i van poder maquillar el resultat final gràcies a un parcial de 30-25. Amb això es queda el tècnic. El pròxim partit no serà un qualsevol: arriba un derbi, d'urgències al Serrallo, entre Ibersol CBT i OCA Global Salou.