×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Salou FS - Solsona (9-3)

Gran resposta del Salou FS 48 hores després de disputar la intensa ronda de Copa Catalunya contra un rival de superior categoria, el 5 Martorell. A Ponent, pista poc habitual, els locals van desfer-se d'un rival que es juga la salvació a Tercera.

Perquè no tan sols el cansament era un factor que situava en desavantatge els salouencs, també l'ambició classificatòria: queden tres jornades, el Penya Esplugues tampoc va fallar i els de Manel Hidalgo continuen quatre punts per darrere de la plaça d'ascens a la Segona B.

David Lozano i Jordi Porqueras van situar per davant el Salou FS amb un marge important per afrontar controladament el partit davant el Solsona, penúltim de la taula i incòmode per a la majoria d'oponents que s'han creuat amb ell les darreres setmanes. Després del 2-1, Ruben Castaño va permetre marxar a vestidors amb la renda de dues dianes. 

La segona meitat va ser còmoda des que va produir-se el 4-3 i posterior a la doble groga de David Lozano. Així, queden tres jornades, nou punts en joc, i els de la capital de la Costa Daurada han de guanyar-ho tot per disposar d'una remota oportunitat de capgirar la situació a la part capdavantera. Sobre el paper, però, és gairebé impossible que el Penya Esplugues, que va imposar-se 11-0 al Pallejà, es deixi més de la meitat de punts pendents d'aquí al final de campanya.

Passi el que passi el curs de la tornada a Tercera del Salou FS és excel·lent: a un sol pas de la 'Final Four' de Copa Catalunya, ha sigut la sensació agradable de la lliga i intentarà allargar la bona línia diumenge (12 hores), un altre cop a casa, en el derbi davant l'Alforja. 

Fitxa del partit:

https://www.fcf.cat/resultats/2022/futbol-sala/tercera-divisio-nacional-futbol-sala/grup-2