L'orgull del Salou FS també importa

L'objectiu del Salou Futbol Sala des d'avui i fins al 29 de maig, data de la celebració del darrer compromís lliguer de Tercera Divisió, és mantenir l'espectacular rendiment mostrat des del 3 d'octubre, dia en què va arrencar la temporada del debut de l'equip i acabat de baixar de la Segona B.

Tornar a la categoria de bronze és pràcticament una quimera arran de la derrota de diumenge passat que va situar el Penya Esplugues quatre punts per damunt a manca de només 15 per repartir-se.

Ara, probablement, el gran perill de qualsevol enfrontament futur no és pas l'oponent de torn, sinó caure en el parany de deixar-se anar perquè la classificació ja no permet somiar amb cotes majors.

El Sant Sadurní tan sols ha aconseguit una victòria de les últimes nou possibles i és penúltim amb 19 punts, 39 menys que els de Manel Hidalgo. L'anada va acabar amb triomf local per 5 a 2.

Mentre els salouencs juguen a l'Anoia, el Penya Esplugues ho farà a la pista del Rubí, un tercer a la taula que ja no aspira a res en la part capdavantera. El Sant Sadurní - Salou començarà aquest dissabte a les 18.30 hores.