L'ascens del CB Salou es jugarà a Salamanca o Gandia

Encara no sabem on es decidirà el futur esportiu del Club Bàsquet Salou 2021-2022 i haurem d'esperar fins a principis de la setmana vinent. Urgeix tancar bitllets de desplaçament i hotel i serà dilluns quan s'anunciï si els de Jesús Muñiz es desplacen a Salamanca o a Gandia, on els amfitrions serien el Tormes i el mateix Gandia, campions de dues de les conferències de la Lliga EBA.

L'opció A es troba a 764 quilòmetres i la B, a 326. És natural, econòmicament parlant, que interessi anar cap a terres valencianes, però els jugadors no tenen preferències: l'important és ser-hi.

Les despeses aproximades de la participació del CB Salou a la fase per pujar a LEB Plata superaran els 6.000 euros, però la cobertura es garanteix pel suport de patrocinadors i Ajuntament.

De les fases només coneixem un oponent, es jugui on es jugui: el Gandia. La resta és una incògnita, ja que encara hi ha finals prèvies per celebrar-se. I no, el CB Salou no es conforma amb l'èxit de participar de la cita per primer cop: vol ascendir.

De l'12 al 15 de maig, hi haurà dues seus, l'altra serà probablement Huelva, amb dos grups de quatre equips cadascuna. Els campions pujaran i els subcampions disputaran una repesca.