×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

Unitat a Constantí per demanar un balanç sobre la gestió de l'accident d'IQOXE

La declaració conjunta reclama que les autoritats treballin per determinar les causes de l’accident i dels responsables. L’Ajuntament vol ser la veu del territori per millorar les condicions del sector de la indústria, el medi ambient i la salut.

Constantí també ha estat un dels municipis que ha realitzat una declaració conjunta sobre l’accident d’IQOXE. El ple municipal d’aquest dijous va començar amb un minut de silenci en record de les víctimes i, posteriorment, es va fer la lectura d’un manifest de tots els grups polítics.

La portaveu de Compromís per Constantí, Sílvia Puerto, va ser l’encarregada de llegir-lo. Puerto és component dels Grallers de Constantí, igual que l’Òscar Atance, una de les víctimes de l’explosió.

La declaració demana respostes i reclama que les autoritats treballin per determinar les causes de l’accident i dels responsables. A més, exigeix un balanç sobre la gestió posterior de l’accident per conèixer els errors i impulsar mesures per a corregir-los, tenint en compte les propostes del territori i la taula d’alcaldes dels municipis afectats.

L’Ajuntament de Constantí vol ser la veu del territori perquè es facin polítiques reals i efectives per a millorar les condicions del sector de la indústria, el medi ambient i la salut.