Mobilitzacions independentistes coincidint amb l'operació tornada a les carreteres

La iniciativa de l'ANC dels Ponts per la Independència va congregar desenes de persones a diferents ponts de l'autopista AP-2 al seu pas pel Camp de Tarragona.

Jornada de diumenge de reivindicació independentista al Camp de Tarragona. L’ANC va convocar arreu de Catalunya els Ponts per la Independència. Una iniciativa que es va dur a terme per segon any consecutiu i que va convertir vuit ponts sobre l’autopista AP-2 en espais de reivindicació de la República Catalana.

És el cas de l’Alt Camp on ponts com el de Vila-rodona o el del Pla de Santa Maria van congregar a desenes de persones. També l’ANC de la Conca de Barberà es va sumar a les mobilitzacions, concretament a la carretera que uneix Montblanc i l’Espluga de Francolí.

Tot plegat, unes reivindicacions que es van fer aquest diumenge coincidint amb l’operació tornada de les vacances d’estiu a les carreteres catalanes. Des de l’Assemblea es feliciten per la participació dels voluntaris a les comarques tarragonines.

On també es van mobilitzar és a Tarragona, concretament al Balcó del Mediterrani, on col·lectius independentistes de la ciutat van celebrar la cinquena plantada de pancartes independentistes. Una acció que es realitza cada diumenge des que va començar a fer-se el 5 d’agost.