Hard Rock paralitza les seves actuacions pel complex turístic del CRT

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha anunciat per sorpresa al ple de novembre que l'empresa Hard Rock paralitza les accions que estava duent a terme per tirar endavant el complex turístic als terrenys del CRT.

El batlle salouenc culpa directament la que titlla de mala gestió del Govern de la Generalitat a l'hora de facilitar els tràmits perquè fos una realitat.

L'anunci arriba un mes després que es filtrés a la premsa un informe del departament d'acció climàtica que concloïa que Hard Rock no complia amb els requisits ambientals i obligava a introduir noves modificacions per tal d'aprovar el Pla Director Urbanístic.

Granados ha manifestat que es tracta d'una pèrdua per al territori, sobretot per tal d'assegurar, diu, contractes laborals de llarga durada fomentant la desestacionalització turística.

Hard rock 2022 12

L'alcalde ha anunciat que Salou vol liderar l'impuls per desencallar el projecte amb diverses reunions amb el teixit empresarial i sindical favorable a Hard Rock. D'altra banda, assegura que es demanarà una reunió urgent del consorci per tal que la presidència doni explicacions i es depurin responsabilitats.

Des de l'oposició salouenca s'ha fet una petició de convocar també una junta de portaveus per tal de configurar una declaració institucional favorable al desencallament de Hard Rock.