×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

La Colla Vella ja presideix la Coordinadora

Ja s'havia anunciat fa unes setmanes i aquest dissabte a Vilanova es va acabar de fer efectiu el relleu al capdavant de la Coordinadora de Colles Castelleres.

Joan Ibarra, en representació de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, és el nou president de l'entitat en substitució de Pau Camprovín, dels Castellers de Sants. Un relleu només en el càrrec de president, ja que la Junta Directiva actual continua amb les 11 colles que en formen part, entre elles, altres del Camp de Tarragona com la Joves de Valls o els Xiquets de Tarragona.

ACOSTAR POSICIONS AMB JOVE I VERDS

No hi forma part la Jove de Tarragona, que en va sortir fa mesos i amb la qual ara la nova presidència treballa per al seu retorn. És un dels seus principals objectius, juntament amb un acostament de posicions amb els Castellers de Vilafranca, que no es descarta puguin acabar entrant a formar part de la directiva.

De moment, però, la represa de l'activitat és el principal repte a l'horitzó.

CESSIÓ DE DRETS AUDIOVISUALS

Una assemblea que també va fer públic l'acord de cessió de drets audiovisuals per part de totes les colles per als pròxims tres anys, garantint així que les retransmissions televisives es puguin dur a terme amb normalitat.