La disbauxa del Carnaval envaeix el Camp de Tarragona

El Rei Carnestoltes va arribar als jardins del Castell de Vila-seca acompanyat de la Txaranga Band Tocats. La comitiva va desfilar pels carrers del centre històric fins a la plaça de l'Església, on sa majestat va llegir el discurs i va rebre les claus de la ciutat.

L'endemà, la rua amb totes les comparses va omplir el municipi de disbauxa arrencant des del carrer de l'Hort del Pep. La Gran Festa de Carnaval al Pavelló Municipal d'Esports va cloure la vetllada.

Carnaval vila seca 2022

Quan fa gairebé un mes que la capital de l'Alt Camp va posar punt final a les Decennals 2021+1, la ciutat ho va voler recordar amb humor i sàtira. En el marc de les festes de Carnaval, es va celebrar "l'Anada a Desfici".

Hi van assistir un centenar de persones, aproximadament, en un seguici molt especial protagonitzat per la Geganta de Carnaval i el Gegant de la Porra, estrenat durant el Dijous Gras d'ara fa quatre anys. Com no podia ser d'altra manera, el Rei Carnestoltes i la Reina tampoc van faltar a la cita.

El Carnaval vallenc d'enguany va comptar amb més referències com aquesta a les darreres Decennals. Per exemple, la rua principal d'aquest any es va inspirar en la processó de la Mare de Déu de la Candela.

Carnaval valls 2022

A Torredembarra la rua va comptar amb set carrosses i una comparsa que van desfilar des del carrer Pompeu Fabra. També ho van fer durant el matí de diumenge pel passeig marítim del municipi.

Enguany, el consistori va limitar el nombre de participants fent que només s'hi poguessin inscriure els grups que haguessin participat en les dues últimes rues de Carnaval.

Montblanc va optar per canviar el punt on es dona la benvinguda al Rei Carnestoltes i la Concubina. D'aquesta manera, enguany es va fer al portal de Sant Antoni en lloc de la plaça de Sant Miquel. Ses majestats van ser rebudes per les colles infantils del Carnaval i la Bandarra Street Orquestra.

Carnaval Montblanc 2022

Seguidament, es va fer la lectura del manifest a la plaça Major i els més valents van desafiar el fred amb la tradicional "Xeringada".

Altafulla va estrenar la rua de Carnaval matinal per petició de les colles locals. Les quatre carrosses participants van desfilar pels carrers de Baixa Mar fins a arribar al Consolat de Mar. També ho van fer durant la nit del dissabte arrencant des de davant del Castell.