×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

Ferrocarrils de la Generalitat licita la redacció del projecte del tramvia

Ferrocarrils de la Generalitat ha iniciat els tràmits per convertir en realitat la construcció del tramvia del Camp de Tarragona. L’ens ha tret a licitació la redacció del projecte constructiu d’aquesta futura infraestructura.

És un document que ha de definir tècnicament la primera fase de construcció del tramvia i que inclou les actuacions necessàries per implantar un equipament de gairebé 15 quilòmetres de longitud a Salou, Vila-seca i Cambrils.

Des de Vila-seca es confia que els municipis també puguin fer aportacions per garantir la menor afectació urbanística possible. Des de Salou, per la seva banda, també s’aplaudeix l’inici dels tràmits per fer realitat un projecte que ha d’ajudar a vertebrar el territori.

La licitació del projecte està pressupostada en gairebé dos milions d’euros i preveu un termini màxim de redacció de divuit mesos.

En paral·lel, s’està redactant l’estudi informatiu de la resta de la xarxa, que inclou la connexió entre Vila-seca i Tarragona, també mitjançant traçats independents de la xarxa d’Adif i amb les mateixes característiques que el primer tram pel que fa a l’aplicació d’un sistema sense catenària en els trams més urbans.