×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

Es manté la presència de mascaretes als carrers

Primer dia sense mascareta als carrers i, a primer cop d'ull, hi ha una mica de tot.  Es veu alguna mascareta menys respecte dies enrere, però també un gruix important de persones que prefereix continuar amb la boca i el nas tapats.

La ciutadania, en l'àmplia majoria, està al cas que des d'avui ja no és obligatòria a l'aire lliure. Això no vol dir que tothom prescindeixi de dur-la posada. I és que, de moment, a les zones més transitades de les ciutats moltes persones prefereixen mantenir-la perquè se senten més segures. 

I els que han aprofitat per guardar-la celebren la mesura i consideren que suposa una millora de la qualitat de vida.  I és més, alguns no entenen per què aquest dia no ha arribat abans.

Hi ha més mascaretes als entorns urbans respecte als rurals? A simple vista ho sembla, si bé és cert que la regla general és que és més comuna als espais on hi ha aglomeracions. De fet, la recomanació és aquesta, seguir protegint-nos quan coincidim amb moltes persones, encara que es tracti de l'aire lliure. Així que hem de continuar tenint a mà una mascareta en el nostre dia a dia i més si volem accedir a un espai interior.