×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Dos positius als equips EBA del territori

El cribratge entre els jugadors i tècnics del Club Bàsquet Salou, Club Bàsquet Valls i CBT ha detectat dos positius de COVID d'un total de 47 proves realitzades. L'únic equip sense cap contagi confirmat, el CB Salou. Un resultat global prou satisfactori per afrontar la segona volta de la Lliga EBA amb la preocupació inevitable per la situació sanitària.

Tots haurien firmat superar els tests d'antígens amb un sol positiu entre plantilla i cos tècnic del CB Valls. Situació idèntica a la del CBT, amb un cas de COVID corresponent a un dels jugadors que reforça de manera habitual el dia a dia del primer equip.

Els interrogants per la sisena onada provoquen que les precaucions siguin màximes, però controlar possibles focus externs a la pista és gairebé impossible. Així, CB Valls, CB Salou i CBT van poder exercitar-se sense problemes en l'inici d'una setmana sense competició encara.

16 dels 17 antígens vallencs van ser negatius i 13 dels 14 del CBT, també. Tots dos clubs no assumeixen cap risc: qui té simptomatologia o avisa prèviament d'haver estat contacte estret amb un contagiat, es queda a casa per precaució. En qualsevol cas, ara a l'EBA també "juga" el virus i aquest factor pot decantar balances a la part alta: la mala sort.

Les 16 proves diagnòstiques del CB Salou van ser satisfactòries, però ja hi havia algun membre puntual del grup confinat per contagi previ. Els de la capital de la Costa Daurada van patir un extens brot ara fa un any i se situen tan sols un triomf per sota de CBT i CB Valls-

La Lliga EBA tornarà el 15 de gener amb El Olivar-CB Salou, el CBT-Sant Cugat i el Barberà-CB Valls.