×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

El mur del CB Salou

Tres derrotes i una sola victòria són els números del Club Bàsquet Salou en partits oficials al Joana Ballart les últimes quatre temporades i des que va ascendir a categories estatals per primer cop a la història. L'únic triomf no va produir-se a l'EBA sinó a la Lliga Catalana, l'any 2019.

Més enllà d'això, res. Els derbis amb futur en joc són els de la Lliga EBA i els dos únics anteriors van acabar amb triomf del CB Valls de Francesc Canals i Oriol Pozo, respectivament, i tots dos en directe a TAC12.

Campanya 2018-2019 i guanyava de quatre Jesús Muñiz poc abans del final. Però un parcial de 4-0 va decantar el partit, que deixava tots dos conjunts igualats a la taula amb un balanç de 6-7. La 20-21, vallencs i salouencs van competir a grups diferents, així que l'últim clàssic d'EBA va produir-se la 19-20, ja amb Pozo com a màxim responsable tècnic local. Aquell 70  a 61 va provocar, també, que els de l'Alt Camp s'igualessin a la classificació amb els del Tarragonès.

L'únic marcador bo per als grocs, el setembre del 2019 i en Lliga Catalana: 48-76 i passi a la fase final de la competició.

El CB Valls és colíder amb cinc triomfs consecutius (8-2) i el CB Salou encadena tres victòries (6-4); és a dir que els locals disposen d'un marge per a l'error més ampli. El CB Valls és la millor defensa (62 punts en contra de mitjana), però el CB Salou n'aconsegueix dos més per partit, 76,4. Els vallencs capturen més rebots i perden més pilotes que el seu pròxim rival. En tirs, el CB Valls s'avança des de dins i el CB Salou, en triples. Mentrestant, Marcus Vinicius i CJ són els màxims anotadors de cadascun amb 16 i 13,3 punts.

L'últim cop que el CB Valls va perdre va ser aquí mateix i contra l'altre veí, el CBT. La narració a TAC12 començarà breus minuts abans de les 18 hores, hora d'inici del derbi de comiat del 2021.