×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

PortAventura inaugura el restaurant temàtic de LaLiga

PortAventura crearà un nou parc temàtic centrat en el futbol a Salou i Vila-seca. Ho farà gràcies a l'aliança amb LaLiga. El projecte suposarà una inversió de 140 milions d'euros i es desenvoluparà en tres fases. La primera d'elles es va inaugurar tot just aquest dijous.

El que és ja una realitat és un restaurant temàtic, una botiga i un joc virtual. Aquí s'hi han destinat uns 4 milions d'euros. A partir d'aquí, el següent pas serà la construcció d'una nova atracció, també pensada al voltant del futbol. Costarà 36 milions d'euros i no es preveu que arribi abans del 2023. Finalment, la tercera fase serà el nou parc temàtic que és quantifica en uns 100 milions d'euros, però s'executarà més endavant. 

Primer restaurant tematitzat en LaLiga

El món del futbol i els vídeojocs vesteix un espai de 1.000 metres quadrats que, a més de l'oferta gastronòmica, diposa d'una finestra per veure en directe competicions esportives i també una zona de joc dels eSports. El restaurant, juntament amb l'estrena d'un vídeojoc que utilitza realitat augmentada, són la primera pedra del futur parc temàtic al voltant del futbol.

El següent pas serà la construcció d'una nova atracció dedicada, també, a l'elit del futbol espanyol. La inversió fregarà els 40 milions d'euros. I sota la mateixa filosofia d'enllaçar el món de l'esport amb l'entreteniment, s'alçaria, a mitjà termini, un nou parc temàtic, seguint la fórmula de Ferrari Land. PortAventura i LaLiga no han concretat el calendari per aquesta inversió més ambiciosa que s'enfliraria fins als 100 milions d'euros.  

Tot el projecte es basa en la combinació d'experiències físiques i virtuals i té com a públic potencial els 115 milions d'aficionats de la lliga espanyola, a més dels usuaris de PortAventuraA més de LaLiga, el projecte compta amb la implicació de l'empresa Kosmos, de Gerard Piqué, i tot plegat pot arribar a sumar una inversió de 140 milions d'euros a Vila-seca i Salou en els pròxims anys.

Més en aquesta secció: « El mur del CB Salou Tsunami per Nadal »