Èxit de visitants a la Fàbrica de les Joguines de la Pobla de Mafumet

Aquests dies la Fàbrica de les Joguines treballa a tot drap. Es troba a la Pobla de Mafumet i ja l’han visitat més de 1.600 persones. És una instal·lació ideada per a tots els públics. A dins, el Mestre de les Joguines explica als seus visitants com ho prepara tot, amb un cop de mà dels seus ajudants, per a tenir tots els regals a punt per a aquest Nadal. És el primer any que aquesta fàbrica s’instal·la a la Pobla i, sembla, que no només ha agradat als més petits.

L’èxit de convocatòria de la primera edició de la Fàbrica de les Joguines ha portat a l’organització a ampliar-ne l’horari de visita. De fet, ha estat un dels plats forts de la programació nadalenca del municipi, però no l’únic. Artistes com el Pot Petit han fet parada també a la Pobla de Mafumet. El pròxim 5 de gener ho farà una de les cantants més aclamades pel públic familiar, Dàmaris Gelabert.

Qui ha visitat la fàbrica s’ha topat amb més d’una cara coneguda i, sobretot, molts regals ja a punt per a ser repartits. Sembla, doncs, que totes les sorpreses arribaran a temps a cada casa per Nadal.