CH Vila-seca - Juneda (4-4)

Derrota des de la zona de faltes directes en la primera jornada de la final per la permanència a Nacional Catalana. Els locals han impugnat per possible alineació indeguda del rival. 

És l'última oportunitat de mantenir la categoria i ho aconseguirà qui sumi dos triomfs. El següent duel es jugarà a Juneda dissabte: això significa que els lleidatans podrien sentenciar l'eliminatòria per la via ràpida. Ara bé, El CH Vila-seca ha denunciat l'acte per una possible irregularitat en l'alineació del juvenil Sergi Duch. Aquest només ha jugat nou partits de fase regular quan la normativa dicta que se n'ha d'acumular un mínim del 50% si no es disposa de fitxa de la primera plantilla.

A l'espera de la resposta federativa, que hauria de dir la seva durant la setmana vinent, el CH Vila-seca ha de reaccionar si no vol acabar a Primera Catalana. Els grocs s'han avançat, el Juneda ha capgirat el marcador. El 2-3 del descans s'ha convertit en un 4-4 gràcies al darrer gol tarragoní a manca de només quatre segons per al final del duel. A la pròrroga res ha canviat... Un parell de faltes directes han desequilibrat el partit a favor d'un Juneda que viu també pendent dels despatxos.

La situació és molt similar a la viscuda la fase anterior i en què els vila-secans ja van imposar-se al Juneda per una altra alineació indeguda. Si la denuncia prospera, les regles deixen clar que l'infractor perd directament l'elininatòria sense necessitat de jugar cap partit més.