×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

Declara l'autor de l'assassinat de Vila-seca

L'acusat de matar l'amant de la seva exparella l'agost de fa dos anys a Vila-seca ha declarat aquest dilluns a l'Audiència de Tarragona. L'home ha relatat els fets centrant-se en el desconeixement previ de la relació que mantenia la seva exparella amb la víctima i en el fet, diu, que va actuar en defensa pròpia.

L'acusat ha dibuixat un perfil sovint violent del mort que sosté la seva versió dels fets. L'autor confés del crim ha explicat que tenien una relació molt propera i que es va estrènyer més quan la víctima es va casar amb la seva neboda.

Pel que fa a les armes del crim, dos ganivets comprats hores abans dels fets, ha argumentat que els volia utilitzar per pescar i que els va dur a l'escena del crim per forçar la porta de l'habitatge.

Asssasniat vilaseca 2022 ok

Des de la defensa es considera que ha quedat provat que l'acusat va actuar sense premeditació i en defensa pròpia, és per això que se sosté la petició d'absolució.

Aquest dimarts serà el torn de les conclusions i el judici quedarà vist per sentència quan el jurat emeti un veredicte, previsiblement divendres d'aquesta setmana.