×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Declaren els agents que van descobrir el cos de l'assassinat de Vila-seca

El judici per l'assassinat d'un home a Vila-seca fa gairebé dos anys ha comptat aquest dimarts amb el testimoni dels policies locals que van arribar primer al lloc dels fets. Els agents han relatat que van desplaçar-se fins al domicili del carrer Santiago Rusiñol alertats per una veïna i un cop allà van sentir una forta discussió provinent del xalet on hi havia l'acusat, la seva exparella i la víctima.

Un cop al domicili els va rebre la dona i els agents han corroborat que aquesta els hi va fer senyals perquè pugessin al pis de dalt mentre els hi deia que tot estava en ordre. El testimoni dels agents donaria força, doncs, al relat del fiscal i l'acusació particular, que defensen que l'acusat va pressionar la seva exparella perquè no digués res a la policia.

ASSASSINAT VILA SECA AGOST 2020 1

Des de la defensa s'ha volgut insistir en les contradiccions entre les declaracions que els agents van fer poc després de l'assassinat i el testimoni d'ara. Amb l'objectiu de demostrar que va haver-hi una baralla entre l'acusat i la víctima, el lletrat ha indagat en el que van veure i sentir els policies just abans d'entrar al domicili.

El judici continuarà aquest dimecres amb els testimonis de l'acusació particular i els de la defensa. També s'espera que declarin els perits forenses de la Fiscalia.