×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 370

Jutgen l'autor d'un assassinat a Vila-seca

Primer dia de judici per l'assassinat d'un home, l'estiu del 2020, a Vila-seca. L'acusat l'hauria matat per mantenir una relació amorosa amb la seva exparella.

Segons l'escrit de la Fiscalia, el presumpte autor hauria comprat dos ganivets i guants al centre comercial Port Halley la nit del 26 d'agost per, posteriorment, dirigir-se a l'habitatge on hi havia la seva exparella i l'amant.

Després de fer guàrdia durant vàries hores, hauria accedit al domicili cap a dos quarts de tres de la matinada apunyalant l'home mentre dormia provocant-li la mort.

Aquest dilluns ha declarat l'exparella de l'acusat, que dormia al costat de la víctima i la va veure ja inconscient a terra quan es va despertar. Poc després va arribar la policia, que va procedir a detenir l'acusat després que confessés el crim.

PETICIONS D'ACUSACIÓ I DEFENSA

DDR Peça comença judici assassinat amant Vila seca abril 2022

L'advocat de l'acusat admet l'autoria dels fets per part d'aquest, però explica que va actuar en defensa pròpia quan la víctima se li va tirar a sobre.

Per tot això la Fiscalia demana una pena de 20 anys de presó per assassinat amb traïdoria, més 18 mesos per violació de domicili. L'acusació particular, que relata els fets com el fiscal, vol que se li imputin 25 anys.

Pel que fa a la defensa, es vol aconseguir una sentència absolutòria perquè es considera que el presumpte autor va actuar en defensa pròpia.