×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Vila-seca obrirà l'OAC i la nova seu de Serveis Socials a finals d'any

Millors serveis abans del gener. L'edifici de l'Ajuntament segueix on sempre, però Vila-seca ha disparat la població per sobre dels 20.000 habitants i ha estat necessari adquirir nous equipaments per descentralitzar l'oferta. Al carrer de la Font i davant la plaça d'Església s'ubicarà la nova Oficina d'Atenció al Ciutadà per traslladar aquí bona part de les gestions veïnals amb l'administració del municipi.

Són més de 165  que no substitueixen cap altre seu perquè serà la primera vegada que Vila-seca compta amb un local propi per a l'OAC. Disposa d'un parell de despatxos, dos lavabos, una sala de treball i d'espera i una sala de reunions: suficient per donar resposta a l'actual demanda existent i a la del futur a mitjà termini.

VILA SECA 26 OCTUBRE

A un minut caminant, d'aquí, al carrer Major, hi ha la futura seu de l'àrea de Serveis Socials, ara situada al barri de la Formiga. És un local de 470  dividit per franges que compten amb la recepció i el tauler, una sala de reunions; la sala d'espera i els despatxos de treball i d'atenció als usuaris, a banda d'altres equipaments bàsics. Per sota hi ha una zona d'accés independent per als treballadors i unida mitjançant una rampa adaptada.

El cost del projecte, inclosa la compra dels locals de l'OAC i Serveis Socials, supera el milió d'euros i tots dos recintes entraran en funcionament a finals d'aquest 2021.