L'Ajuntament de Vila-seca negocia la compra de patrimoni amb la cooperativa

L’Ajuntament de Vila-seca negocia amb la cooperativa agrícola del municipi la compra de les actuals instal·lacions que té al nucli  històric, entre els carrers de la Riera i Sant Antoni, i també el magatzem i el solar adjacent al celler noucentista, on la societat agrícola encara hi té també un magatzem. Són dos espais, especialment el que forma part de l’àmbit del celler noucentista, que ja s’està rehabilitant, on s’hi podrien ubicar equipaments per a usos públics en un futur.

De moment, per fer possible l’operació de compravenda, l’Ajuntament de Vila-seca ha reservat una partida d’un milió i mig d’euros. Serà, però, l’assemblea de la cooperativa agrícola qui tindrà l’última paraula i haurà d’avalar la venda de patrimoni. El plenari de l’Ajuntament veu amb bons ulls l’operació.

Més enllà de la reserva de líquid per la compra de patrimoni, el modificat de crèdit presentat pel govern i aprovat unànimement pel plenari preveu també una partida d’un milió d’euros per finançar la construcció d’equipaments municipals i la renovació de guinguetes a la platja de la Pineda.

La renovació de les parades de bus urbà de Vila-seca i altres intervencions menors formen part també d’un paquet global que s’enfila fins als quatre milions i mig d’euros que el govern finançarà amb els excedents de romanent.