Una segona part per emmarcar dona el triomf a la UE Valls

Victòria convincent de la UE Valls per 2-0 davant l'Horta. Els de Manel Cazorla continuen enganxats a les posicions d'ascens directe, a només tres punts del líder i dos del segon classificat. Al Vilar, cinc victòries en cinc partits.

El Valls també és un equip de segones parts. Dels dotze gols que han fet els de la capital de l'Alt Camp, set han estat a la segona meitat. Els últims dos, després d'una primera part ensopida i sense joc ni ocasions clares per a cap equip. La xerrada del tècnic al descans ho va canviar tot.

SEGONA PART BRILLANT

I es va veure un Valls gairebé insòlit fins ara, amb molta possessió de pilota a camp contrari i arriscant fins i tot amb la sortida des del darrere. L'Horta, amb defensa de cinc, no pressionava i el Valls ho va aprofitar.

El gol, però, no va arribar fins a falta d'un quart d'hora per al 90. Joel Coch va fer l'1 -0 després d'una gran centrada de Riki de Antonio. El remat de cap, imparable. Sergi Gómez va tornar a marcar sortint de la banqueta per sentenciar al minut 85. El davanter va recollir una passada llarga, va marxar sol i va engaltar un xut ajustadíssim al pal des de més enllà de la frontal. Ara toca treballar perquè això es vegi també a fora de casa. L'assignatura pendent.