Un històric en hores baixes rep la UE Valls

El Vilanova ha perdut els cinc últims partits de la Primera Catalana i queda lluny del clàssic representant que va competir, fins i tot, per pujar a la desapareguda Segona B. Amb un pas recent per la Segona Catalana, no troba l'estabilitat necessària al cim del futbol del país i veu ja inviable evitar, com a mínim, un descens tècnic per la creació de la Superlliga Catalana com a nou referent territorial. En qualsevol cas, jugar al Camp dels Alumnes Obrers sempre genera respecte pel bagatge d'un terreny que travessa ara hores baixes. El curs anterior, la Unió Esportiva Valls va empatar al Garraf i guanyar a l'Alt Camp.

Sergi Gómez serà l'única baixa dels vallencs, que recuperen peces d'ençà de l'empat contra el Santfeliuenc en la tornada posterior al Nadal. Dos punts separen la plantilla de la zona d'ascens a Tercera RFEF. El Vilanova rep pocs gols en contra, però en materialitza menys.

El Vilanova - UE Valls es disputarà diumenge a les 17 hores, amb tres punts de diferència respecte al primer dels oponents que no pujaria a Superlliga.