La UE Valls de Cazorla i la de Pallarès

L'actual UE Valls s'assembla cada cop més a la del 2020, la de l'ascens a Tercera, quan va encadenar 15 jornades sense perdre i l'actual, vuit. L'entrenador és Manel Cazorla i l'anterior, un amic i director esportiu, Joan Antoni Pallarès.

Tranquils, veient futbol. No costa reunir Cazorla i Pallarès al Vilar, entrenador i director esportiu, perquè són amics i perquè consensuen cadascun dels moviments de la UE Valls, l'alegria de Primera Catalana, a dos punts de la plaça d'ascens i que no perd des d'inicis d'any.

Comparar és odiós, però agrada. I la UE Valls d'ara recorda una mica a aquella que va pujar amb Pallarès al futbol estatal fa un parell de cursos.

CAZORLA 6 ABRIL 2022

30 de gener i els de l'Alt Camp cauen a casa contra El Catllar, quedant més a prop del descens que de dalt. Tot va trontollar: la feina era òptima i els resultats, no.

Planifiquen junts i pensen en l'avui i el passat demà perquè són dues màquines que dominen perfectament la territorial futbolística. I gaudeixen perquè un és l'extensió de l'altre, a casa, a Valls, sense l'obligació de pujar, però amb l'emoció d'intentar-ho.

Queden sis jornades i la UE Valls - Martorell de diumenge (18 hores) el narrarem en directe a TAC12.