UE Valls - Atlètic Lleida (3-0)

La UE Valls es destapa  per passar per sobre d'un dels favorits a l'ascens. Els de Manel Cazorla s'enfilen a la tercera plaça de Primera Catalana i es col·loquen quatre punts per sota del líder, la Rapitenca, que ha empatat i que seria l'únic equip que pujaria si s'acabés avui la temporada.

Espectacular ratxa vallenca amb 19 punts de 21 possibles: són ja set jornades sense perdre amb sis victòries. I la d'avui té especial rellevància perquè allunya a quatre punts l'Atlètic Lleida que, això sí, ha jugat un partit menys fins ara.

Després d'un inici de tampteig per part de tots dos conjunts, la UE Valls s'ha avançat poc abans de la mitja hora gràcies a un cop de cap de Xavi Toldrà dirigit al pal llarg. El gol ha disparat la confiança local i també la tranquil·litat perquè des d'aleshores les presses han sigut per al rival.

L'arrencada de la segona meitat ha estat excel·lent per als de la capital de l'Alt Camp, ja que en el minut 49' s'ha produït l'acció del 2-0 mitjançant una falta des de la dreta que ha trobat connexió amb Batista dins l'àrea. Malgrat l'avantatge còmode, la UE Valls ha seguit dominant i ha acabat gaudint un altre cop del premi del gol amb el 3-0 de Guillem Martínez quan el temps pràcticament s'havia exhaurit.

Gavà serà la pròxima parada dels de Valls, dissabte a les 18 hores. L'històric conjunt barceloní és dotzè a la taula, 14 punts per sota de la UE Valls.