×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

UE Valls - Vilanova (2-1)

Remuntada i cinquè partit consecutiu dels de Manel Cazorla sense perdre a la Primera Catalana, el segon seguit contra rivals de la part alta. El líder segueix a sis punts, però la resta, a tocar de la UE Valls, ja que són tan sols dos els punts que allunyen l'equip del segon de la taula. Cal tenir en compte, però que tan sols el campió ascendirà a Tercera RFEF.

La millora de la UE Valls els últims temps és significativa i això facilita que l'esperança d'acabar bé els partits no desaparegui ni tan sols quan l'oponent s'avança com ha succeït avui, especialment quan ho fa en una acció desafortunada per als locals. Mala sort la del porter Albert Alfonso perquè un xut seu des de darrere ha impactat en Hamir, que ha avançat el Vilanova poc abans del descans i després d'una primera part prou igualada (42').

El sotrac anímic no ha acabat amb els ànims dels de l'Alt Camp, que han tornat a la gespa del Vilar de la millor manera possible i amb l'empat de Ricard Nogueira en el segon minut de la represa i aprofitant per dalt una llunyana centrada des de la dreta, pràcticament a l'alçada de la línia divisiòria. Finalment Toldrà ha capgirat l'electrònic amb un xut per l'escaire (77') que permet la UE Valls signar una excel·lent ratxa positiva: són 13 punts de 15 possibles i a manca de nou jornades per disputar-se.

Els de Manel Cazorla viatjaran diumenge al camp de l'Alcarràs amb l'objectiu de continuar avançant per garantir una salvació cada cop més pròxima i de continuar sent un dels diversos aspirants de la zona capdavantera. 

Fitxa del partit:

https://www.fcf.cat/acta/2022/futbol-11/primera-catalana/grup-3/1cat/valls-ue-a/1cat/vilanova-geltru-cf-a