Cornellà - CB Valls (62-59)

Quarta derrota consecutiva del CB Valls (2-4) que no guanya al Campionat d'Espanya de Primera Divisió des de l'anada contra el mateix Cornellà, que ha aconseguit avui la seva primera victòria de la temporada. Les de Benet Ibáñez ha competit fins al final, però els detalls han impedit que el triomf marxés cap a la capital de l'Alt Camp tot i el bon inici de partit i els 18 punts de Betty Salat, màxima anotadora.

Les absències definitives de Lourdes Lorente i Romina Rodríguez per lesió i motius personals, respectivament, són una llosa que afecta el rendiment d'una plantilla gairebé 100% vallenca i que, malgrat els problemes sobrevinguts, està donant la cara.

El CB Valls ha arribat a capgirar el marcador durant el quart període (48-51), però el Cornellà s'ha situat per davant un altre cop amb avantatges que no han anat més enllà dels set punts.

El cap de setmana vinent no hi ha competició i el posterior, el 8 de maig, tampoc per al CB Valls, que descansarà perquè així ho dicta el calendari en una fase de grups amb cinc participants. Això significa que l'equip no competirà fins al 16 de maig quan rebrà l'Igualada.

Parcials: 9-15, 16-11, 20-16 i 17-17