Impuls al comerç del Barri Antic de Valls

Valls vol recuperar l'activitat econòmica al Barri Antic i captar emprenedors que estiguin interessats en obrir-hi un negoci. Es calcula que actualment hi ha uns 125 locals tancats.

Un nou prospector i un auxiliar administratiu començaran a treballar ja aquest pròxim mes de març amb la voluntat de buscar empresaris que vulguin establir el seu negoci al barri vell de Valls. Es tracta d'una primera fase de treball en el marc d'un pla estratègic per dinamitzar la zona.

Si bé des de Vallsgenera ja es compta amb la figura del prospector, que treballa a tota la ciutat, en aquest cas n'hi haurà un de dedicat en exclusiva al nucli històric. D'aquesta manera es vol revertir la tendència a la desaparició de comerços i omplir d'activitat els 125 establiments buits que es calcula que hi ha al barri.

Actualment hi ha un 40% de negocis que han tancat les seves portes al Barri Antic que han pogut tornar a obrir amb noves iniciatives empresarials. Amb aquest nou impuls es busca evitar que tanquin tants establiments i, alhora, millorar també aquest percentatge.