El talent femení de Valls puja a l'escenari

El teatre tindrà protagonisme enguany en el marc de la commemoració del Dia de la Dona a Valls. Artistes vallenques s’han aplegat en un projecte en què reivindiquen el talent creatiu femení. Ho fan en una obra multidisciplinar que portarà per títol Clau de Do i que s’estrenarà el 7 de març. 

El pati comunitari de dues cases és el testimoni de les vivències de dues dones que, després de vint anys sense coincidir en aquest espai, hi reviuen moments íntims compartits.  És el punt de partida de l’espectacle, dirigit per Francina Fernàndez, que diverses artistes vallenques provinents de disciplines diferents proposen a Valls per celebrar el dia de la dona. Una aposta creativa que vol posar en valor el talent local i femení de la capital de l’Alt Camp.

Diuen les impulsores de l’espectacle que Clau de Do parla de la por, de la vergonya i la culpa; o d ela solitud que provoquen aquests tres sentiments. Parla del cicle de la vida amb veu de dona i ho fa a partir d’experiències i propostes de les creadores locals.

A l’espectacle hi participen les ballarines Elisenda Nadal i Mei Casabona, la clown Mònica Bartolí, les actrius Cristina Murillo i Violant Llopis, la poetessa Alba Palau o les cantants Elena Volpini, Meritxell Estivil, Maria Jacobs, Mariona Escoda i Susannes. S’estrenarà el 7 de març a les 9 del vespre al Teatre Principal de Valls.