CB Valls - Cornellà (96-66)

Partit gairebé perfecte dels d'Oriol Pozo, que se situen a un triomf de les places de fase d'ascens a la LEB Plata i que recuperen el bàsquet 'average' respecte al Cornellà. És la quarta victòria seguida del CB Valls a la Lliga EBA.

Que un equip fregui el 80% en tirs de dos no succeeix cada dia. El natural és consumir la temporada sense contemplar registres d'aquesta magnitud. I són, justament, els que va signar el CB Valls davant el rival que marcava l'abisme entre classificar-se o no per a la següent ronda. Queda molta fase regular, sis jornades, però els d'Oriol Pozo s'han guanyat el dret a ser candidats de la part alta amb totes les lletres.

El CB Valls va ser un vendaval ofensiu des del primer moment i no va oferir cap opció al talentós Cornellà, farcit de jugadors de gran nivell i que en l'anada van ser molt superiors als de la capital de l'Alt Camp. Aquest cop, en canvi, l'espectacular brillantor ofensiva vallenca va evitar que els visitants disposessin de cap opció d'endur-se el partit al Joana Ballart.

Víctor Vinós, amb 28 punts, sis assistències i vuit de vuit en tirs de dos va ser el nom més destacat dels locals, ben acompanyat pels dobles dígits anotadors de Jordi Llagostera, Sergi Doménech i Oriol Besora. El següent compromís del CB Valls es jugarà dissabte i a la pista del Badalonès (20 hores). Una cinquena victòria consecutiva podria situar-lo al mateix nivell que els màxims perseguidors del líder CBT a la taula, l'UBSA, el mateix Cornellà i el Mollet.

Parcials: 25-14, 30-14, 19-16 i 22-22.

Estadística del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2098329&med=0