El 42è Cros Popular Vila de Torredembarra acull un centenar d'esportistes

Es tracta d'una de les primeres proves d'atletisme a escala competitiva que es desenvolupen al Camp de Tarragona des de l'inici del confinament i s'ha realitzat en forma de contrarellotge per facilitar les distàncies.

L'Ajuntament i el Club Atletisme Torredembarra van dedicar molts esforços en organitzar-la de manera que es respectés la seguretat sanitària.

És precisament pel coronavirus que la cursa d'enguany s'ha vist obligada a canviar molt respecte a l'edició del 2019. La primera modificació que s'han trobat els corredors ha sigut la del control de temperatura abans d'entrar a la pista. Un sistema innovador que a través del reconeixement facial i un detector de temperatura ha permès saber qui podia entrar i qui no.

a

El recorregut també s'ha vist afectat per la Covid, ja que els organitzadors han optat per començar i acabar el cros a la pista d'atletisme. L'altre gran canvi d'aquesta edició ha sigut el format de la mateixa cursa. Els corredors han sortit d'un en un separats per intervals de vint segons i han hagut de respectar la distància de seguretat durant tota la prova.

Tot i les variacions d'aquest Cros Popular Vila de Torredembarra, després de 6.300 metres el resultat final ha sigut el mateix que el de qualsevol altre any: cansament, satisfacció i bona companyia.