La setmana de l'ascens del CBT?

Queden només tres dies perquè els de Berni Álvarez debutin a la fase per pujar a la LEB Plata d'Algesires amb tres rivals i tres partits, de dijous a dissabte. Hem parlat amb l'entrenador blau.

No serà un camí de roses perquè mai ho ha estat. Ni durant la caríssima fase regular amb grans potències que van quedar-se fora, ni durant la Final Four de Lleida en què tothom va merèixer tot. Però tampoc és casualitat que el CBT sigui, de moment, campió de les dues rondes prèvies.

Dijous a la tarda afrontarà el primer dels tres enfrontaments de la lligueta d'Algesires. Ardoi, Estudiantes i l'amfitrió, per aquest ordre, i una possible final de repesca, diumenge, en cas d'acabar com a segon classificat. L'Ardoi és així:

L'Estudiantes és el tapat en ratxa que ocupa la vacant del Reial Madrid i l'Algesires és el perill màxim per la seva condició de local. Gestionar l'esforç, aferrar-se a la feina feta i il·lusionar-se. L'equip entrenarà fins dimarts al Serrallo per desplaçar-se en autobús, dimecres al vespre, cap a terres andaluses.