Junts per Tarragona vol els pàrquings municipals a 3 euros diaris per dinamitzar el comerç

D’aquesta manera, asseguren que es podria donar més dinamisme a la ciutat. Aquesta és una de les propostes en matèria urbanística per a la ciutat.

Junts per Tarragona ha presentat una sèrie de mesures en matèria urbanística que aplicaria de manera immediata si aconsegueix l’alcaldia. Es fixen recuperar espais a la zona centre de la ciutat i potenciar les zones verdes. Volen establir taules de coordinació amb els agents culturals, socials i econòmics del centre per tal de buscar mancances i establir un calendari d’execució.

Les accions més concretes impliquen fer realitat el projecte de peatonalització de l’illa Corsini, potenciar la neteja, lluitar contra l’incivisme i crear la policia de barri. A banda volen recuperar l’espai de la coberta del Palau de Congressos perquè si celebrin diversos esdeveniments. Junts per Tarragona creu que la ciutat necessita un pla estratègic per potenciar de nou el comerç. Proposen penalitzar a través de l’IBI els propietaris de locals buits i fer que els pàrquings municipals de la ciutat tinguin un cost diari de 3 euros.

El partit també aposta a mitjà termini per reobrir el Banc d’Espanya amb el projecte que ha presentat la Universitat Rovira i Virgili i com a espai per als veïns de la zona. A banda també volen impulsar un pla de renovació de façanes i facilitar el lloguer en aquells pisos que fa temps que estant tancats.