×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Primer dia de funcionament del Welcome Center per a creueristes

Els primers creueristes ja han utilitzat aquest matí les noves instal·lacions del Welcome Center del Refugi número 1 del Moll de Costa, que a partir d'avui farà les funcions de zona d'embarcament. Durant aquest 2019 es preveu que 110.000 creueristes passin per les instal·lacions, més d'un miler per dia. Els passatgers d'uns 65 creuers l'any podran fer el check-in aquí i deixar les seves maletes.

Ens hem apropat a conèixer de primera mà quin és el perfil d'usuari que tenen les instal·lacions. D'entrada, molt visitant estatal, que ja sigui per disponibilitat del creuer, o per proximitat, vénen a agafar el creuer a Tarragona, i de pas visitar la ciutat.

També visitants de fora d’Espanya, com per exemple italians. El de Tarragona, de moment, és un port petit, comparat amb altres capitals. Tot i així hi ha visitants que ho veuen com un punt a favor, d'altres admeten que les instal·lacions encara tenen recorregut per millorar.

El projecte contempla la transformació de l'aparcament per la rebuda de passatgers que vinguin en autobús, taxi o cotxe particular. La inversió prevista, 100.000 euros.