CF Vila-seca - Barça B (1-2)

El juvenil tarragoní ha viscut una jornada històrica amb la visita del filial blaugrana. Els de Loren Cozar han caigut a la segona meitat després de donar la cara contra el líder de la Lliga Nacional i davant una grada pràcticament plena. 

Domini clar del Barça B durant els primers compassos de partit, una situació que li ha permès avançar-se en el marcador mitjançant Raül Moro (14'). El CF Vila-seca ha patit per disposar d'espais que facilitessin l'arribada a la porteria contrària però ha tret petroli d'una d'aquestes. Així, Valenzuela ha igualat el partit poc després, al minut 25. 

Ja a la segona meitat, al minut 67, Zacarías ha aconseguit l'1 a 2 final que evita que els vila-secans puntuïn però que no taca l'espectacular rendiment de l'equip, debutant a la segona categoria del futbol juvenil estatal. Queden 11 jornades i el Barça B és líder amb 57 punts. Per la seva banda el CF Vila-seca és desè amb 27 i fora de les places de descens a Preferent tot i encadenar 4 jornades sense guanyar. Dissabte tocarà passar pel camp del Badalona (16 hores), el sisè.  

Fitxa del partit:

http://m.fcf.cat/acta/1819/futbol-11/lliga-nacional-juvenil/grup-7/nj/vilaseca-cf-a/nj/barcelona-fc-b