Mataró - CBT (71-72)

Dos tirs lliures de Ferran Torres i una darrera defensa agònica han propiciat que el CBT sumi una treballadíssima victòria contra un altre dels molts rivals directes en la lluita per accedir a la fase d'ascens a la LEB Plata. Els blaus segueixen al capdavant de la taula en solitari. 

Patiment màxim. El 0-11 inicial ha estat una mena de mirall i gairebé l'únic instant còmode del pas del CBT pel Maresme. Un CBT que prepara ja el duel al Serrallo contra el Calvià, de la part baixa de la taula. El duel no se celebrarà dissabte a la tarda, com és habitual a Tarragona, sinó diumenge a les 12.30 hores per facilitar les connexions de vol dels balears.

Per davant fins a les acaballes del tercer període, els de Berni Álvarez han anat a remolc durant el quart i definitiu i han tret a passejar de nou la capacitat de sacrifici del líder de la Lliga EBA. Sense els lesionat Dani Fernández i David Loras, i amb Pape i Sorolla a mig gas (el primer acumula poques sessions i el segon surt d'una lesió), els tarragonins han remuntat el 71-67 a manca de 1'24'' per endur-se la victòria. I Ferran Torres no ha estat important tan sols pels dos tirs lliures encertats a les acaballes.

El pivot ha signat un particular de 27 punts, 8 rebots, 8/10 en tirs de 2, 11/13 des de la línia d'1 i 36 de valoració: espectacular, com gairebé cada setmana. Notable també el rendiment de Pape que ha jugat més de mitja hora per sumar 16 punts tot i la falta de ritme competitiu. Berni gairebé ha "abusat" de la seva confiança per fer front al problema de rotacions.

El CBT obre la taula amb un balanç de 14-3, seguit del Quart (13-4) i l'Esparreguera (12-5) que tampoc han fallat. El següent duel es jugarà al Serrallo contra el Calvià, de la part baixa de la taula. El duel no se celebrarà dissabte a la tarda, com és habitual a Tarragona, sinó diumenge a les 12.30 hores per facilitar les connexions de vol dels balears. 

Parcials: 17-24, 18-17, 23-16 i 13-15.

Fitxa del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2015560&med=0