El Numància, l'exemple a seguir del Nàstic i de la resta de la Lliga

Diumenge el Nàstic s'enfronta a qui hauria de ser el seu mirall futbolístic. El Numància és un fix del futbol professional des del 1997 tot i moure un dels pressupostos més baixos de la categoria. Escoltar el director esportiu dels sorians és entendre ràpidament què ha fallat els últims anys a Tarragona.

Són pur sentiment i tenen les idees claríssimes. I, tot i conviure a primera diverses temporades, mai es marquen com a objectiu pujar de categoria. Amb un límit salarial tímidament superior al del Nàstic, el Numància representa la humilitat de Segona i ara mateix salvaria un altre curs la categoria. El conjunt dirigit per López Garai, anterior tècnic del Reus Deportiu, acumula 7 punts més que els tarragonins. I escoltin les paraules del director esportiu dels sorians després de renovar el contracte fa tan sols unes hores. Els valors d'un projecte que sap cap a on camina.

5 punts separen el Nàstic de la permanència quan queden 4 partits per enllestir el 2018. L'autocrítica ha aterrat amb força al vestidor del Nàstic i mitjançant Fali, que es culpa dels errors durant l'empat davant l'Almeria.

Per sortir del pou abans del Nadal és obligatori guanyar al camp de Los Pajaritos. Aquest divendres Enrique Martín compareixerà davant els mitjans. El Numància-Nàstic es jugarà diumenge a les 18 hores.