×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Nàstic - Almeria (2-2)

Encara cuer, el millor Nàstic del curs només empata a casa per culpa de l'eterna inseguretat defensiva que ha precipitat dos gols en contra a pilota aturada.

I no es podrà negar que Enrique Martín ho ha provat gairebé tot. Aprofitant la tornada d'homes importants com Fali, Abraham i Ramiro el tècnic navarrès ha introduït set canvis respecte a la derrota a Màlaga. Així, Djetei ha ocupat el lloc del lesionat Mejías a l'eix central, i Abraham i Sebas Coris els laterals. Al mig del camp el nouvingut Imanol ha acompanyat el fins ara lesionat Ramiro, mentre que Barreiro i Luis Suárez s'han situat com a referents en atac. De la Rosaleda només han repetit Becerra, Albentosa, Djetei i Barreiro.

Difícil trobar un debut millor que el d'Imanol García. Als dos minuts de vestir-se de grana ha avançat el Nàstic. La defensa andalusa refusa tova cap a la frontal i habilita l'assistència des de la frontal al futbolista cedit per Osasuna, que supera lliure de marcatge el porter. El gol ha esperonat l'equip local, més intens i que ha vist com Luis Suárez disparava massa alt una acció en solitari al minut 16. Tot seguit Becerra ha desviat el primer tir de l'Almeria, obra de Juan Carlos des de fora de l'àrea.

Ja al 30' Coris apareix gràcies a un nou desajustament defensiu visitant però envia fora l'esfèric. Ell mateix, al 36', guanya esquena i busca Suarez però l'Almeria tanca bé la línia de passada.

El 2-0 no s'ha produït i ei rival ha capgirat la tarda en la primera i segona acció de perill favorable. El Nàstic és dèbil a pilota aturada i Owona ha protagonitzat l'1 a 1 després de rematar de cap una centrada des del cantó dret (38'). Tot i que Fali reclama falta, l'àrbitre ha donat per bo el gol. Gairebé a continuació el mateix Owona fa també l'1 a 2 de cap i rematant una altra jugada d'estratègia des de la dreta (42').

A la represa el ritme s'ha refredat tot i que lentament el Nàstic ha guanyat terreny fins aconseguir el 2-2. Barreiro és qui remata amb l'interior de la cama esquerra i al segon pal una falta nascuda a la dreta mitjançant el suplent Rocha (64'). Un minut més enllà, Coris s'endinsa dins l'àrea amb més convencinent que ningú, xuta i René salva el 3-2 amb la punta dels dits.

Des de llavors el cos a cos ha estat una constant a les dues porteries, sense ocasions majúscules però amb la certesa de poder viure un desenllaç de qualsevol color. Minut i mig abans del 90' Juan Carlos ha deixat amb 10 l'Almeria per doble groga, una expulsió que ha animat el Nàstic a la recerca del triomf però el partit ha acabat amb repartiment de punts.

Cuer amb 10 punts en 15 jornades, el Nàstic passarà diumenge pel camp del Numància.