×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 353

Enrique Martín critica la Federació Catalana i Mejías abans de rebre l'Almeria

El tècnic recupera efectius per aquest dissabte. Es mostra optimista tot i l'eliminació a la Copa Catalunya i posa en dubte l'organització de la Copa Catalunya. Segons el navarrès, el paper dels jugadors del filial és inalterable tot i la tornada de teòrics titulars.

Imanol pot ser una de les principals novetats. El primer nouvingut de l'etapa d'Enrique Martín podria arrencar amb la companyia dels fins ara lesionats Abraham i Fali, candidats a lateral esquerre i central, respectivament. Ramiro i Uche també han deixat enrere les seves lesions. Això permet que el tècnic cregui en la victòria i també en la permanència.

De la derrota a Vilafranca, Enrique llença dos titulars: l'eliminació no és cap trauma i la reglamentació competitiva, una bogeria. Els joves Brugui, Viti, i Salva entraran a la llista i aquest últim podria ser titular per ocupar el lloc de Mejías, que és baixa i que s'ha emportat un pal de l'entrenador.

L'Almeria és dotzé, cinc punts per damunt del descens. Un Nàstic-Almeria que començarà demà a les 16 hores i amb els grana a 4 punts de la permanència.