Berni Álvarez aixeca l'ultimàtum al CBT

Fa 3 setmanes vam avançar "l'amenaça" del tècnic: o canviaven molts aspectes del dia a dia del club o dimitiria. Tot i els problemes econòmics que impedeixen fitxar, hi ha detalls del funcionament que han millorat, suficient per convèncer Berni... de moment.

El 16 d'octubre Berni Álvarez va explicar-nos que la situació del projecte EBA del CBT era crítica per la impossibilitat de fitxar reforços i especialment pels problemes de rutina que impedien treballar en condicions.

Han passat 22 dies i l'entrenador ha aixecat l'ultimàtum. Després de tres reunions amb la junta directiva per exigir canvis, Berni disposa de més hores de pista per treballar i s'han produït altres millores de funcionament diari que responen a les seves necessitats, almenys de moment.

La proposta d'intencions de la directiva és bona però l'aspecte monetari no ha canviat: No hi ha diners.

Berni Álvarez és el màxim responsable esportiu del CBT des de l'any 2010 quan va retirar-se com a jugador. L'equip és tercer a l'EBA, una victòria per damunt del Valls, següent rival que passarà dissabte pel Serrallo i en un derbi que explicarem en directe a TAC12.