×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

Un bon moment per jugar a Cadis?

La situació del Nàstic és complicada, en places de descens i després de caure contra el Deportivo, però la dels gaditans és molt similar. Tant que el futur del seu tècnic corre perill. Els grana han tancat l'estada a Olot i diumenge provaran sort a Andalusia.

Tercera temporada consecutiva a la categoria de plata del Cadis, que durant les 6 anteriors temporades a la Segona B va ser capaç d'omplir l'imponent Ramon de Carranza, amb aforament per a 25.000 persones. La pressió dels seguidors gaditans és contínua, res a veure amb l'actitud de l'aficionat tarragoní. En dinàmica ascendent porten en braços el seu equip però en època de crisi tremola absolutament tothom.

L'entrenador és el mateix que el va pujar a Segona, l'exfutbolista Álvaro Cervera. Amb ell el Cadis no ha començat bé el curs, dissetè i amb 7 punts, un per damunt del Nàstic. No guanya des de la primera jornada i el Consell d'Administració ha ratificat el tècnic passi el que passi diumenge... La mala maror pot jugar a favor dels interessos tarragonins.

Demà sabrem si hi ha alguna opció d'alleugerir el pes de la infermeria, en una setmana setmana en què hem afegit el nom de César Arzo. El Nàstic no guanya com a visitant des del mes de maig.