Tarragona celebra la degana de les travessies nedant

Es tracta de la prova d'aquest tipus més antiga que existeix en l'àmbit estatal. Jordi Corominas (CN Farners) i Aïda Bertran (CN Granollers) s'han emportat la victòria absoluta en la primera prova festiva per l'aniversari del RCN Tarragona. 

Sota l'organització del Reial Club Nàutic Tarragona, que enguany celebra 140 anys d'història, la travessia llarga de dos quilòmetres ha arrencat des de les Escales Reials del Moll de Costa de Tarragona. És la 92a edició d'aquesta trobada, que ha comptat amb categories per a totes les edats, des de benjamins a veterans que superen els 70 anys. 

El millor classificat del conjunt amfitrió ha estat Santi Crivillé. Abans de la cursa llarga s'ha desenvolupat la prova de la base, d'un quilòmetre de distància i amb Eduard Tosquella, Lucia González, Sergi Ramon Torrent, Sofia Datsenko, Pepe Vendrell i Laia Fortuny com a guanyadors benjamins, infantils i júniors, respectivament.

La Travessia nedant del Port de Tarragona obre l'agenda festiva del Reial Club Nàutic Tarragona, que continuarà el 20 d'octubre amb una sortida de vela adaptada.