Nàstic - Rayo Majadahonda (0-1)

Segona derrota consecutiva dels grana i primera al Nou Estadi davant un rival que encara no havia puntuat en Lliga. En inferioritat a les acaballes, el Rayo Majadahonda ha estat superior i agreuja els dubtes d'un Nàstic sense rumb.

Cadamuro i Iván López han estat les dues novetats de l'onze presentat per José Antonio Gordillo respecte a l'anterior jornada. Dos nouvinguts que, sense el ritme idoni necessari, han patit per frenar els intents del valent conjunt madrileny. Sense pràcticament aproximacions a l'àrea contrària, el Nàstic ha arribat viu a la recta final gràcies a l'aportació de Bernabé Barragán, especialment durant el primer compàs de partit.

Ja a la segona part Fali ha substituït Javi Márquez (46')  Djetei ha substituït Iván López (56'): falta ritme a les cames de molts dels futbolistes del Nàstic. Les alternatives de banqueta són limitades, especialment per a la zona de creació. Tampoc ha estat encertada la defensa; l'home més regular fins aleshores, Josua, ha fallat a l'hora de rebutjar una pilota i ha propiciat el gol de Nicolás Schiappacasse (83'). 

10 minuts abans el Nàstic ha reclamat un possible penal sobre Tete Morente i , a continuació, el debutant Cadamuro ha vist la segona groga deixant els seus en inferioritat de condicions.

El Nàstic cau a la zona de descens amb tan sols un punt de nou possibles.i divendres passarà pel camp de Las Palmas, el projecte més car de la categoria.