×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Bernabé Barragán es guanya la confiança de Gordillo

Malgrat la incorporació d'Isaac Becerra, el jove porter ha estat l'escollit per defensar la porteria del Nàstic les dues primeres jornades. I Bernabé manté la calma malgrat el mal inici de Lliga.

Diumenge el Nàstic s'enfrontarà a l'únic equip que encara no ha puntuat, el Rayo Majadahonda, que va caure ahir davant el Mallorca per 0 a 1...IMATGES... El porter Bernabé Barragán assumeix que la imatge grana durant la derrota a Gijón va ser pèssima però s'allunya de l'alarmisme després de tan sols dues jornades. Un Bernabé titular, de moment, per davant d'Isaac Becerra i que s'ha guanyat la confiança del tècnic José Antonio Gordillo. Els grana disputaran diumenge a les 12 del migdia el segon partit com a local de la temporada.

El tercer en discòrdia a la porteria és Stole Dimitrievski, que ha volgut jugar fins ara malgrat tenir un peu fora de Tarragona quan queden 4 dies per tancar-se el mercat. Tant ell com Kakabadze són els dos noms principals que, si es compleixen les previsions, sortiran del Nàstic. Els tarragonins acumulen un punt de sis possibles amb una plantilla farcida de cares noves. Bernabé creu en el projecte.

I aquest és l'etat de l'annex del Nou Estadi. La gespa s'està replantant i obliga la primera plantilla a trepitjar excessivament el terreny de joc que diumenge veurà passar el Rayo Majadahonda a partir de les 12 del migdia.