×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 353

Berni Álvarez: "Aquest projecte m'il·lusiona"

La segona temporada del CBT a la Lliga EBA ja roda i ho fa, una vegada més, amb Berni Álvarez a la banqueta, poques cares noves i sense l'obligació de pujar a la LEB Plata; i amb la companyia de dos veïns del territori.

Triple interès local a la Lliga EBA més apassionant dels últims temps gràcies a l'ascens del Salou i la continuïtat del Club Bàsquet Valls.

A l'espera d'incorporar un altre interior, la principal cara nova del CBT és la del pivot Ferran Torres, que torna després del seu exitós pas pel Granada de LEB. Ell i l'aler de 21 anys, Jaume Zanca, reforcen una plantilla que manté els pesos pesants del curs anterior i que no es marca objectius a curt termini després d'un any irregular a la categoria.

El primer tast oficial serà la Lliga Catalana en què CBT, Salou i Valls ja es veuran les cares. Obriran camí Salou i Valls el 9 de setembre, mentre que el debut dels del Serrallo arribarà l'11 de setembre al Joana Ballart vallenc. La millor notícia per al CBT, que Berni no ha marxat.

La fase regular de la Lliga EBA començarà el cap de setmana del 22 i el 23 de setembre, amb la visita del CBT a la pista del Cornellà. El Salou debutarà a casa contra el Castellbisbal i el Valls passarà per Martorell. Els dos primers disputaran el playoff d'ascens a la Lliga LEB Plata.